Foredrag med Simen Almås

Et samarbeid med Etne kommune, Etne og Vindafjord Mental Helse og Vindafjord Frivilligsentral

Mandag 3. oktober inviterer Etne kommune, Etne frivilligsentral, Vindafjord frivilligsentral, Mental Helse Etne/Vindafjord & Åwesome Events voksne, foreldre og ansatte som jobber med ungdom med på foredrag med Simen Almås der fokuset settes på tematikk innenfor psykisk helse: livsmestring, identitet, kropp og selvbilde.

Simen tar for seg livsglede og livsmestring, der fokuset er på hvordan hver enkelt kan endre livet sitt fra negativt til positivt. Siden 2017 har han reist landet rundt og holdt godt over 500 foredrag om sin vei “Tilbake til livet”. I dag er han en av Norges fremste og mest ettertraktede foredragsholdere innen psykisk helse.

Simen har selv gått gjennom traumatiske opplevelser i ung alder, og i foredraget går han i dybden på hvordan man som ung kan håndtere små og store livsutfordringer. I foredraget setter Simen fokus på hvordan vi som voksne kan hjelpe ungdommer med å håndtere livsutfordringer. Dette er et foredrag som setter livet i perspektiv og som gir ord til ettertanke. 

Foredrag for voksne tar opp følgende problemstillinger:  
 - Hvordan møte ungdommer som sliter psykisk og går gjennom tøffe perioder/hendelser?
 - Hvordan ruste ungdom til å takle utfordringer?
 - Hvilke redskaper kan vi bruke for å oppnå større åpenhet mellom voksen og ungdom?

Sted: Kinosalen på Skakke.

Tidspunkt: 18:00 - 19:30

Arrangementet er gratis.


Velkommen :-)

2024 © Etne frivilligsentral